CSG tecknar avtal med Karlstad Airport!

20 dec 2019

CSG har efter upphandling vunnit ett nytt uppdrag i Värmland på Karlstad Airport. Uppdraget avser säkerhetskontroll av passagerare och bagage för samtliga avgångar på flygplatsen. Avtalet är maximalt fyra år inklusive option och startar 1 januari. Uppdraget omsätter 20 MSEK under avtalstiden.

Avtalet innebär att CSG nu är etablerade i Värmland och har möjligheten att växa i området med övriga tjänster samtidigt som vårt segment inom Airport Security expanderar. Vi är ett av få bevakningsföretag i Sverige som nu levererar flygplatssäkerhet till två olika flygplatser, vilket vi är väldigt stolta över.

Karlstad Airport har tidigare genomfört säkerhetskontrollen i egen regi och vi är därför mycket glada över att just vi fått förtroendet och ta över uppdraget efter att vi under upphandlingen kunnat påvisa vår erfarenhet och förmåga att leverera högkvalitet säkerhetstjänster inom luftfart.

Jag vill rikta ett extra stort tack till Victoria Fransson vår arbetsledare inom Airport Security för sitt engagemang och sin insats under upphandlingen och för det hårda jobb hon och Driftchef Joakim Oskarsson nu gör för att starta igång uppdraget om mindre än 2 veckor.

Jag vill passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Jens Klevengård

Försäljningschef

Commuter Security Group AB