Först på plats när terror slår till

15 Nov 2017

Tisdagen den 14 November presenterade branschorganisationen Säkerhetsföretagen sin rapport “Först på plats när terror slår till.”

Denna rapport är framtagen efter händelsen på Drottninggatan den 7/4. I arbetet har företrädare för Säkerhetsföretagen intervjuat ett flertal chefer och HR-ansvariga samt tagit del av många av de rapporter som inblandad personal skrivit. CSG är ett av de företag som varit involverat i framtagandet av denna rapport.

Rapporten presenterades av Li Jansson, Branschchef och Vice VD för Säkerhetsföretagen i samband med en paneldebatt där VD:n för Avarn, Erik Kocken Wennerholm, en av cheferna för NOA, Stefan Hector samt vår driftchef Joakim Wirström deltog. Dessa företrädare för branschen och polisen fick dela med sig av sin syn på händelsen och vilket arbete som utfördes under det aktuella skedet samt vilket efterarbete som genomförts.

Moderator för debatten var Jenny Persson, till vardags chefredaktör för “Aktuell Säkerhet.”

 

Vi på CSG vill än en gång passa på att tacka alla anställda för det enorma arbete ni genomförde i samband med denna för Sverige så tragiska händelse.

 

Läs hela rapporten här.