Information till dig som ska besöka CSG

12 mar 2020

Med anledning av det rådande läget p.g.a. coronaviruset (covid-19) har CSG beslutat om ett antal försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning. Detta innebär bl.a. att vi kommer undvika att ta emot besökare på våra kontor i Stockholm och Örebro. Vi uppmanar istället till att i första hand ta kontakt och ha möten via förslagsvis telefon, skype eller e-mail.

Om du har ett möte, en intervju eller utbildning inbokad hos oss men känner dig sjuk, har förkylningssymptom såsom hosta, halsont, feber eller snuva (även lindriga sådana) eller besökt ett av Folkhälsomyndighetens listade riskområden (oavsett om du har symptom eller inte) vill vi att du omgående hör av dig och meddelar detta. Ditt besök kommer då att bokas om eller istället hållas via telefon, skype eller e-mail i den mån det är möjligt.

En annan åtgärd för att minska eventuell smittspridning är att undvika kroppskontakt och därför uppmanar vi till att exempelvis inte skaka hand då vi hälsar på varandra.

Vi hoppas att du har en förståelse för vårt säkerhetstänk och våra försiktighetsåtgärder under rådande omständigheter. Vi är måna om både din och vår egen hälsa och det är viktigt att vi alla tar ett individuellt samt kollektivt ansvar för att försöka minska risken för smittspridning.

Vid eventuella frågor kring detta är du alltid välkommen att ringa eller e-maila den person du varit i kontakt med på CSG och som du har ett inplanerat möte, intervju eller utbildning med. Du kan även ringa vår växel på 08-410 147 00 och bli kopplad till den du önskar komma i kontakt med.

 

Med vänlig hälsning,

Företagsledningen CSG